DOO SC MARKET IMPERIJAL“

                    Maršala Tita bb

                    21428 Plavna

                    tel/faks: 021/2078-505

                    mob:      063/446-055

                    e-mail: scpro@abakusbp.net

 

 

Segmentna i rolo garazna vrata

Garažna vrata su jedna od najvidljivijih karakteristika spoljašnjeg izgleda Vašeg doma. Kada želite da Vašoj garaži obezbediti moderan izgled, ali i izuzetnu pouzdanost jedna od najboljih opcija koju Vam preporučujemo su:

Segmetna garažna vrata

Ova vrata se smatraju najoptimalnijim rešenjem. Ona ne zauzimaju mesta ni ispred garaže ni unutar garaže. Ispuna vrata se sastoji od nekoliko horizontalnih panela (segmenata), međusobno povezani šarkama.

Krećući se po vođicama, ispuna vrata prelazi iz vertikalnog (zatvoreno) položaja u horizontalnli i pakuje se pod plafon. Segmenti vrata

garazna1

se ravno slažu ispod plafona, vertikalno preko otvora ili prateći krov i s time stvaraju više mesta ispred i unutar garaže.

Segmentna vrata se mogu postaviti na bilo koju vrstu otvora, pravougaoni, sa kosim ivicama, polukružni ili sa lukom. U svakom slučaju obezbeđeni su pouzdana termoizolacija, lakoća korišćenja i estetski izgled, pristupačna cena.  

garazna2

 

 

Daljinski upravljači su višekanalni tako da ostavljaju mogućnost naknadne automatizacije drugih kapija i vrata, pa dodatni daljinski upravljači nisu potrebni. Na mehanizmu za kačenje opruga postoji specijalna kočnica za blokadu vrata u slučaju pucanja opruga. U slučaju nestanka struje vrata se lako i efikasno otvaraju ručno, deblokadom motora uz povlačenje ručke na motoru.


 

 

Rolo garažna vrata

Rolo garažna vrata se koriste za zatvaranje velikih otvora i gde segmentna vrata nisu odgovarajuća. Najčešću upotrebu predstavljaju garažna vrata i vrata za zatvaranje komercijalnih prostora. Glavna prednost rolo vrata u odnosu na segmentna je to da su ograničenja za montažu manja.

Roletna se vodi takozvanim Al vodilicama koje imaju ugrađene gume za dihtovanje. Sa donje strane zadnja lamela ima ugrađenu diht gumu celom širinom vrata, koje prijanja za vakuum površinu i sprečava prodor prašine i vazduha. 

garazna3

danas: 2

juče: 5

prošle nedelje: 21

prošlog meseca: 116

ukupno: 2798

logonew1

DOO „SC MARKET IMPERIJAL“

Maršala Tita bb

21428 Plavna

tel/faks: 021/2078-505

mob:      063/446-055

e-mail: scpro@abakusbp.net