DOO SC MARKET IMPERIJAL“

                    Maršala Tita bb

                    21428 Plavna

                    tel/faks: 021/2078-505

                    mob:      063/446-055

                    e-mail: scpro@abakusbp.net

 

 

KOMARNICI

Komarnici su jednostavno i efikasno rešenje, koje omogućava protok svežeg vazduha, a ujedno štite od prodora inesekata u prostorije kod otvorenog prozora ili vrata.

Komarnike proizvodimo u četiri tipa, a sva četiri tipa su pouzdana i sigurna, te su pogodni kako za stambene objekte tako i za javne prostore.

komarnik1

ROLO KOMARNIK - Rolo komarnik spada u jedan od najčešće primenjivanih zaštita od neželjenih insekata i buba. Montiran na prozor omogućava istovremeno i pristup cveću na prozoru. Izrađen je u potpunosti od aluminijumskih plastificiranih profila bele boje. Odlikuje ga jednostavno podizanje i spuštanje, dug rok trajanja, mreža od staklneih vlakana sa uv zastitom, itd.

komarnik2

 

 

FIKSNI KOMARNIK – spada u najekonomičnije rešenje za zaštitu od insekata. Pogodan je za ugradnju na prozore na kojima nije potreban pristup spoljašnjosti. Fiksni komarnik odlikuje jednostavna montaža i demontaža i gotovo nevidljiva plastificirana mrežica koja je otporna na sve vremenske uslove. Lajsna ovog komarnika može biti pvc ili alu, u braon ili beloj boji.

 

PLISE KOMARNIK – je namenjen balkonskim i ulaznim vratima. Plise komarnici nemaju povratni mehanizam, što ostavlja mogućnost lakog korišćenja i od strane dece, da budu otvoreni u bilo kom položaju. Upravljanje ovim komarnicima može biti horizontalno i vertikalno, a otvaraju se i sa spoljašnje i unutrašnje strane. Odlikuje ga nizak prag, ram od visokokvalitetnog aluminijuma, mrežica otporna na sve vremenske uslove, uv zrake, koroziju i nije zapaljiva.

komaarnik3

KOMARNIK SA ŠARKAMA izradjen je od aluminijumskih profila u koje je gumenim profilom pričvršćena plastificirana mrežica sa uv zaštitom. U visini otvaranja nalazi se poprečni al profil na kom se nalazi ručka za otvaranje. Zatvaraju se magnetom. Veoma su otporni i čvrsti.

komarnik4

ROLETNE

Osnovna podela roletni je na roletne sa unutrašnjom kutijom i na roletne sa spoljnom kutijom.

roletne1

 

 

Savremene unutrašnje kutije uglavnom imaju visinu od 20 cm.Unutrašnja kutija ulazi u visinu otvora i montira se na štok prozora Ukoliko je vaš otvor visine 150 cm od toga prozor će zauzeti visinu od 130 cm, a ostalih 20 cm kutija roletne. Ova kategorija postavlja se kod visokih otvora koji mnogo ne smanjuju visinu prozora i ne zauzimaju mu svetlu površinu ili kod starih otvora kod kojih e već postojala unutrašnja kutija a koja se obično nalazila pod betonskim zubom.

roletne2

 

 

Spoljna kutija roletne predstavlja nužno rešenje ukoliko visine otvora ne dozvoljavaju da se stavi unutrašnja kutija. Ova kutija je aluminijumska punjena lamelicama sa poliuretanom. Montaža ove kutije podrazumeva montažu na gornju liniju štoka, a automat za povlačenje se montira bušenjem rupe kroz bočni štok.

                         

Izrađuju se u skladu sa željenim dimenzijama I bojama prozora Ili balkonskih vrata.

 

 VENECIJANERI

Venecijaneri se koriste kao efikasna zaštita od sunca i neželjenih pogleda. Venecijaneri se proizvode od aluminijuma. Izrađujemo ih po meri Vaših prozora, i u ponudi imamo preko 15 dezena. Venecijaneri se izrađuju od lamelica širine 25mm. Pri montaži koristimo metalne nosače, a PVC palica služi za otvaranje i zatvaranje.

 venecijaneri

 

danas: 2

juče: 5

prošle nedelje: 21

prošlog meseca: 116

ukupno: 2798

logonew1

DOO „SC MARKET IMPERIJAL“

Maršala Tita bb

21428 Plavna

tel/faks: 021/2078-505

mob:      063/446-055

e-mail: scpro@abakusbp.net